Blog (3 indlæg)
20. nov
2010
0

Volbeat i Stadium Arena Fyn

Skrevet af Kim Hyrup

Kategorier: Musik| Venner|

Aaaaahhh, lørdag aften i Metal/Pop-rockens tegn. Mad, hjemmefadøl og ‘opvarmning’ af metaløret hjemme hos Anders og så afsted til Stadium Arena Fyn.

Den første del af aftenen stod på opvarming ved to bands: The Kandidate og Svenske Entombed - hardcore metal for alle pengene. Der blev udgydet lige så mange eder og forbandelser fra scenen som der gjorde blandt publikum - over det skrammel de stakkels øregange måtte finde sig i - ja lige bortset fra makkeren ved siden af mig, der mumlede med på teksterne, med munden, der jo måtte befinde sig et sted inde bagved al håret. Der var ikke meget musik i dette så jeg trak udenfor for at ryge - ja man ryger stadig når der kommer fadbamser på bordet (‘man’ brugt som en distancerende udgave af “jeg”).

En lille oase i dødsmetalhelvedet: Carlsbergdiskotek i rygergården. Kolde fad og rockhits fra 90’erne, så føler jeg mig hjemme igen.

Tredje halvleg stod på fantastisk koncert af Volbeat. Glimrende lyd, gode sange og et velkørende band. Der er blevet skruet et par hak op for showeffektknappen i Volbeats scenefremtræden og musikken er blevet en mere kommerciel pakke af mainstream rocknumre. En pænt stor kontrast til de to opvarmningsindslag - men det gør dog ikke Volbeat dårligere - FREMRAGENDE musik i mine øre:)

Læs eller tilføj kommentarer (0)


16. aug
2010
0

U2 i Horsens

Skrevet af Kim Hyrup

Kategorier: Musik|

U2 koncerten mandag aften i Horsens var fænomenal - og det mener jeg, på trods af at vi sad på en af tribunerne hvor lyden var elendig. Lyden blev reflekteret voldsomt op igennem Casa Arenas betonkonstruktion og gav et kraftigt ekko på The Edges i forvejen ekkobelagte guitarlyd. Bevægede man sig ned til foden af trappen blev lyden fantastisk. Vi vænnede os hurtigt til det og kunne nyde den fantastiske koncert med utroligt udsyn over 35.000 mennesker på plænen og den imponerende scenekonstruktion, der lignede noget, der kunne udslette en by på et øjeblik, hvis den fik lyst.

Jeg var afsted med min højgravide Crammi og vi sad øverst på tribunen og nød de magiske sange, der blev leveret fra scenen:

Return Of The Stingray Guitar
Beautiful Day
New Year's Day
Get On Your Boots
Magnificent
Mysterious Ways
Elevation
I Still Haven't Found What I'm Looking For
Glastonbury
In A Little While
Miss Sarajevo
City Of Blinding Lights
Vertigo
I'll Go Crazy If I Don't Go Crazy Tonight
Sunday Bloody Sunday
MLK
Walk On

Ekstranumre:
One
Where The Streets Have No Name

Ekstranumre 2:
Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me
Ultraviolet (Light My Way)
With Or Without You
Moment of Surrender

Stemning var nærmest magisk og bandet spillede med en storhed og autoritet, der gav kuldegysninger. Bono var heldigvis i topform efter en rygoperation, der havde betydet aflysning af samtlige 16 koncerter på USA-turnéen. Længe leve speciallægerne fra München, der fik lappet Bono sammen igen! For her stod de altså - og gjorde denne overskyede mandag aften i Horsens til noget helt specielt. Selv en ikke-U2-fan må have overgivet sig til denne storhed. Jeg er sikker på at min ufødte datter kunne fornemme det - selvom hun endnu ikke aner hvad god musik er. Der blev vist sparket lidt ekstra derindefra den aften.

Det bliver ikke større end U2 live !


Det blev til et par videoklip i løbet af aftenen:

Læs eller tilføj kommentarer (0)


09. okt
2009
19

Green Day i Forum

Skrevet af Kim Hyrup

Kategorier: Musik|

Green Day, punkrock singalong, lyserøde kaniner, vandgeværer, fadøl, flouriserende kommunalarbejdergrønt slips, discokugler og glitterhatte, t-shirtkanoner, lokumspapir, kanonslag, flammekastere og konfetti, gak og gøgl fra Billie Joe. Der manglede sgu ikke noget i Forum den 9. Oktober 2009.


Med en setliste som det her er det også svært at fejle:


Song Of The Century
21st Century Breakdown
Know Your Enemy
East Jesus Nowhere
Holiday
The Static Age
Before The Lobotomy
Are We The Waiting
St. jimmy
Boulevard Of Broken Dreams
Hicthin A Ride
When I Come Around
Brainstew
Jaded
Longview
Basketcase
She
King For A Day
21 Guns
American Eulogy

Ekstra numre:
American Idiot
Minority

akkustisk encore:
Macys Day Parade
Good Riddance

Indrømmet, der var mere show end rendyrket rockkoncert, men man kedede sig fandme ikke! Alt i alt en fed festaften i Forum. Der skulle selvfølgelig lige filmes lidt med telefonen.

Læs eller tilføj kommentarer (19)