Blog (7 indlæg)
08. aug
2011
0

Hun sagde JA!

Skrevet af Kim Hyrup

Kategorier: Venner| Familie| Fest|

Ja, så blev jeg gift med min Crammi. Det skete i Brahe Trolleborg kirke den 6. august 2011, efterfulgt af en fremragende fest for 70 personer på Det Hvide Pakhus på havnen i Faaborg. En fantastisk dag med mange højdepunkter!

Formiddagen var laaang! Anton og jeg tossede rundt derhjemme og ventede utålmodigt på at klokken skulle blive kvart i tre, så vi kunne komme afsted. En tur på legepladsen, spille bold i haven, lege sørøvere, lidt frokost, på med festtøjet og så afsted til kirken med chauffør og forlover Henrik.

I kirken var der lidt mere ventetid inden klokken endelig begyndte at ringe udover Korint. Døren gik op og Crammi så stjernesmuk ud i sin flotte kjole. Jeg måtte overgive mig til følelserne og fældede mere end én tåre under seancen. Vores to børn var så søde at se på sammen. Olivia smilede og Anton så langt efter lillesøster. Jeg kunne ikke lade være med at smile, nærmest højlydt. Vi gav hinanden ja og gik hånd i hånd ud af kirken med Anton ved vores side. Anton var vidst lidt overvældet over Crammis beklædning og entré i kirken - han forsøgte at undgå at kigge på sin mor under hele vielsen.

Næste store højdepunkt var da vi, efter at have hilst på alle gæsterne foran kirken, hørte introen til All You Need Is Love brage ud af højttalerne på brudetransportkøretøjet, og en rød løber blev rullet ud af den lille Opel med storhedsvanvid. (se video her). Chauffør og ejer af bil, min svoger Kasper, var iklædt chaufførhat og hvide handsker, og han var allerede i gang med at åbne spumanten til køreturen. Efter endt risbombardemant skiftede musikken til det tunge Katobeat på sangen “Hey Shorty” med den “smukke” tekst “Pop den Booty Bitch!” og vi rullede ud af kirkepladsen med hujende gæster bag os. Og en måbende præst, vil jeg tro. Klar til fest!!

Herefter stod den på en times fotosession med en dygtig fotograf - det var en fantastisk hyggelig og afslappende time, at stå foran kameraet i lækkert vejr, med smukke Crammi ved min side.

Dagens næste højdepunkt var at træde ombord i svigerfars båd, der skulle transportere os det sidste stykke til havnen i Fåborg og Det Hvide Pakhus. Der var dækket op med boblevand i høje glas og vejret var stadig med os - Mmmmm. Dette blev også dagens dramatiske højdepunkt, da skruen blev viklet ind et stykke reb og vi derfor ikke kunne sejle videre!! En hurtig nabo fik hjulpet os i gang og vi ankom til festen fem minutter i 18 hvor gæsterne stod og tog imod os på havnen. Og vejret var tilsyneladende bekendt med tidsplanen. I det minut vi trådte ind ad døren på pakhuset begyndte det at styrtregne.

Middagen var fyldt med gode indslag fra venner og familie og Crammi lavede en skøn tale og inviterede overtegnede op til duetten Come What May fra Moulin Rouge - filmen der nærmest bragte os sammen. Romantik. Jeg sang selv Josh Grobans “Awake” for Crammi, efter min tale.

Efter middagen fik vi en kort pause med fadøl, kaffe og hygge på terrassen under parasollyskædernes skær før brudevalsen. Det blev en alternativ en af slagsen. (se video her). Valsen blev brat afløst af N’Sync, Safri Duo, Kato og Hej Matematik. Vi sluttede dog kælent af med Abbas “I Do I Do I Do”. Herefter blev alle løsdele klippet af tøjet: strømper, slips og boksershorts - PROTEST! Kåre med band gav den fin gas herefter og der blev danset så sveden drev de næste par timer. I mellem dansene var der brug for en tiltrængt fadøl og frisk luft under de yderst praktiske parasoller. Regnen stod ned denne nat. Det betød ingenting:)

Tak til alle gæster og andre der har givet os opmærksomhed i forbindelse med brylluppet.

Læs eller tilføj kommentarer (0)


31. okt
2011
0

Svendborg By Night

Skrevet af Kim Hyrup

Kategorier: Venner| Fest| Koncert|

Havde en fantastisk aften i Svendborg I går, der sluttede med alt for mange drinks, stunts på Børsen og hyggeligt samvær med nogle Århusgutter samt forsangeren for Queen Machine, Bjarke.

Aftenen startede med god mad på café Under Uret. Herefter (endnu) en fremragende koncert med Queen Machine. Crammi, Janni, Henrik, Anders og jeg tog efter koncerten på Børsen. Her stod den på drinks til lidt under 100 kroner (pr. stk!!), sært udklædte halloweengæster, musikalsk spændvidde der dækkede alt fra Krummesangen til Kato, sære danse (tak til Anders), Indendørs cigaretrøg, bordfodbold, snak med Bjarke fra Queen Machine og en festlig flok fra Århus. Det her med priserne på drikkevarer i byen kunne blive til en lang ulidelig klagesang her i artiklen. Vi lader den ligge med et næsten indebrændt: “hrmmmpf”! Den skulle have hele armen i aften - og det fik den. Jeg vil gerne i denne forbindelse rette en klage imod belysningen af området omkring bordfodboldbordet samt på pladseringen af trappeskakten til nødudgangen i det selv samme mørke område ved bordfodboldbordet! Tyngdekraften fik frit spil med min krop, da gulvet under mine fødder pludselig manglede og jeg skramlede mod bunden af skakten. Av, krop! Op igen og tilbage i kampen.

Vi forlod Børsen under smuk fællessang til Bohemian Rhapsody sammen med Bjarke (Freddie).

Aftenen sluttede ved at Crammi, Anders og overtegnede vågnede i bussen på stationen i Faaborg ved halv femtiden.

Læs eller tilføj kommentarer (0)


25. jul
2011
0

Polterabend!

Skrevet af Kim Hyrup

Kategorier: Hændelser| Venner|

Lørdag mogen, den 23. juli, startede med et kompressorhorn! 28 mennesker vadede ind i vores køkken og bad Crammi og jeg følge med. Anders, Henrik, Kristian, Anders, Daniel, Henrik, Peter, Ole, Joachim, Klaus, Jakob og Troels var troppet op til en god herretur.

Arrangementet bød på morgenmad sammen med pigerne på Friskolen. Der blev disket op med rundstykker og rigeligt med små skarpe, Dr Nielsen og Fishermans shots, til at skylle brødet ned med. Dagens første udfordring, for mit vedkommende, gik ud på at iklæde sig dagens kampdragt; En blanding af Bozo og Borat tilsat Klovn merchandice - Tour de Fiss underbukser - NICE! Mankini - NOT nice!!

Efter morgenmaden gik turen til Odense Congress Center, og nærmere bestemt Eventgården. Her blev vi sat på underholdende teambuilding opgaver og en dejlig vandretur lodret ned ad OCC’s 12 meter høje facade, også kaldet rapelling. En god aktiv start på dagen. Drengene havde forsøgt at udfordre mig til quiz i tre kategorier: Musik, Britisk humor og Astronomi. Spørgsmålene var strøet ud over dagen og straffen for forkert svar var indtagelse af Fishermanns Friend shot, og belønning ved korrekt svar var uddeling af shots til samtlige polterabenddeltagere - Bedre held næste gang drenge og skål:)

Vi tog tilbage til Friskolen og indtog lidt føde inden vi fortsatte med Mini Ølympiske Lege: Tylning, Stafet og Ølkroket. Tylningen blev lidt af en battle og jeg måtte ud i tre omgange for at kunne erklære mig for rekordindehaver med en tid omkring de 6 sekunder. Ølstafetten leverede de sædvanlige overdrevet ukontrollerede løb samt diverse mave- og rullefald på den gyngende græsplæne. Undertegnede begyndte vist at udvise tegn på fuldskab, men morede mig kongeligt ved at udslette modstanderes dåseøl med kroketkølle! Utidigt.

Efter Mini-ØL blev der tumlet i gymnastikhallen med sumodragter. To forstrukne ankler og en masse grineflip senere blev der serveret mad og vin for både piger og drenge. Der blev festet overdrevet har jeg ladet mig fortælle, med dans på alle leder og kanter (fik vist skadet mit håndled ved at danse på hænderne), hop på borde samt indtagelse af rødvin direkte fra 3 liters bokse.

Jeg må erkende at der er MANGE huller i min hukommelse fra den aften, men en ting husker jeg, og det er en fantastisk fornemmelse for hele dagen på trods af diverse smuttere - Marie, jeg beklager det med røven i kopimaskinen og de ødelagte vinglas!

Tak for en hyggelig dag, drenge og piger.

Læs eller tilføj kommentarer (0)


21. jun
2011
0

Så er der snart Bryllup!

Skrevet af Kim Hyrup

Kategorier: Familie| Venner|

Countdown til Bryllup, ferie og barsel!

Den 6. august skal jeg giftes og der skal festes på havnen i Fåborg. Se mere her: Christina og Kims bryllup

Vi glæder os!

Herefter står den på ferieafslapning og 10 ugers barsel med lillepigen...aaaah:)

Læs eller tilføj kommentarer (0)


20. nov
2010
0

Volbeat i Stadium Arena Fyn

Skrevet af Kim Hyrup

Kategorier: Musik| Venner|

Aaaaahhh, lørdag aften i Metal/Pop-rockens tegn. Mad, hjemmefadøl og ‘opvarmning’ af metaløret hjemme hos Anders og så afsted til Stadium Arena Fyn.

Den første del af aftenen stod på opvarming ved to bands: The Kandidate og Svenske Entombed - hardcore metal for alle pengene. Der blev udgydet lige så mange eder og forbandelser fra scenen som der gjorde blandt publikum - over det skrammel de stakkels øregange måtte finde sig i - ja lige bortset fra makkeren ved siden af mig, der mumlede med på teksterne, med munden, der jo måtte befinde sig et sted inde bagved al håret. Der var ikke meget musik i dette så jeg trak udenfor for at ryge - ja man ryger stadig når der kommer fadbamser på bordet (‘man’ brugt som en distancerende udgave af “jeg”).

En lille oase i dødsmetalhelvedet: Carlsbergdiskotek i rygergården. Kolde fad og rockhits fra 90’erne, så føler jeg mig hjemme igen.

Tredje halvleg stod på fantastisk koncert af Volbeat. Glimrende lyd, gode sange og et velkørende band. Der er blevet skruet et par hak op for showeffektknappen i Volbeats scenefremtræden og musikken er blevet en mere kommerciel pakke af mainstream rocknumre. En pænt stor kontrast til de to opvarmningsindslag - men det gør dog ikke Volbeat dårligere - FREMRAGENDE musik i mine øre:)

Læs eller tilføj kommentarer (0)


28. mar
2011
5

De Ølympiske Lege 2011 - Langt ud' i a' skou!

Skrevet af Kim Hyrup

Kategorier: Venner|

Så er det på fredag det går løs - de Ølympiske Lege 2011, denne gang over en hel weekend i en lille hytte langt ude i skoven. Den traditionsrige loge, LBVF, samles til en festlig weekend hvor der skal dystes om pokalen i følgende discipliner:

 • Kend din øl
 • Tylning
 • Dåsekast
 • Tour de Øl
 • Poker
 • Kast med rafter
 • Øksekast
 • Det Store Kylle Kylle Løb
 • Twister
 • Husk din øl! (Hukommelsestest)
 • Slå søm i
 • Finale ølstafet

Jeg ser frem til at forsvare den dobbelte bjergtrøje og gi' den gas i en hel weekend. Lørdagens program sluttes af med Queen-machine koncert på Posten i Odense, YEAH!

Vel mødt drenge, jeg tager sgu både den gule- og bjergtrøjen i år !!

Læs eller tilføj kommentarer (5)


09. feb
2011
4

30 år, Herrefrokost, After eight alá Jim Lyngvild

Skrevet af Kim Hyrup

Kategorier: Humor| Venner|

Så blev man 30 år og i den anledning blev der afholdt en lille herrefrokost med efterfølgende bytur den 22. januar. Det blev til en fremragende aften med rigeligt at spise og drikke (drinks med og uden peber) og så en gang billard på Sharks og en tur på den irske pub senere.

Nu hvor man er blevet rigtig "voksen" blev der selvfølgelig serveret chokolade til kaffen: After eight alá Jim Lyngvild. Se video her:

Jim Lyngvilds rekord lød på dette tidspunkt på 9 After Eight på 1 minut - så der skal vist lidt mere træning til. Tak for indsatsen drenge:)

Læs eller tilføj kommentarer (4)