Blog (1 indlæg)
08. jul
2010
0

På forbryderjagt i den nye Kia

Skrevet af Kim Hyrup

Kategorier: Hændelser|

Jeg var ude og lufte min nyerhvervede Kia Rio igår og slog et smut forbi Bilka Odense. På parkeringspladsen foran mig løb en ung kvinde beslutsomt over til en gammel mand og snuppede hans taske for næsen af ham. Hun løb 10 meter væk og satte sig ind i en bil hvor en ældre mand sad bag rattet og de gjorde klar til at sætte i gang. Den gamle mand, der var blevet røvet, råbte op og jeg kørte frem mod den blå Yaris med tasketyven. Jeg overvejede et kort øjeblik at køre ind foran bilen og spærre dem deres vej frem, men så i et prospektivt syn en kæmpe bule i siden på den kære Rio og droppede hurtigt idéen. Tasketyvene satte gang i bilen og susede ud af parkeringspladsen - jeg fulgte efter og noterede mig nummerpladen. Bilen foran mig kørte nervøst og pressede på for at komme igennem den tætte traffik. Efter 5 minutters forfølgelse ind imod Odense C smed tyven tasken ud af vinduet - Jeg stoppede jagten og samlede tyvegodset op fra vejkanten.

Den gamle mand tog glædeligt imod sine sager igen og kunne konstatere at mobiltelefon og kort stadig var i tasken - kun kontanter manglede. Jeg modtog et par flasker rødvin af Bilka for hjælpen og strøg hjem igen.

Nu er der kun tilbage at finde ud af hvad farve mit heltekostume skal være og så komme igang med at rense ud i denne by!

"To the Kia mobile!"

Kommentarer (0)