Blog (1 indlæg)
16. aug
2010
0

U2 i Horsens

Skrevet af Kim Hyrup

Kategorier: Musik|

U2 koncerten mandag aften i Horsens var fænomenal - og det mener jeg, på trods af at vi sad på en af tribunerne hvor lyden var elendig. Lyden blev reflekteret voldsomt op igennem Casa Arenas betonkonstruktion og gav et kraftigt ekko på The Edges i forvejen ekkobelagte guitarlyd. Bevægede man sig ned til foden af trappen blev lyden fantastisk. Vi vænnede os hurtigt til det og kunne nyde den fantastiske koncert med utroligt udsyn over 35.000 mennesker på plænen og den imponerende scenekonstruktion, der lignede noget, der kunne udslette en by på et øjeblik, hvis den fik lyst.

Jeg var afsted med min højgravide Crammi og vi sad øverst på tribunen og nød de magiske sange, der blev leveret fra scenen:

Return Of The Stingray Guitar
Beautiful Day
New Year's Day
Get On Your Boots
Magnificent
Mysterious Ways
Elevation
I Still Haven't Found What I'm Looking For
Glastonbury
In A Little While
Miss Sarajevo
City Of Blinding Lights
Vertigo
I'll Go Crazy If I Don't Go Crazy Tonight
Sunday Bloody Sunday
MLK
Walk On

Ekstranumre:
One
Where The Streets Have No Name

Ekstranumre 2:
Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me
Ultraviolet (Light My Way)
With Or Without You
Moment of Surrender

Stemning var nærmest magisk og bandet spillede med en storhed og autoritet, der gav kuldegysninger. Bono var heldigvis i topform efter en rygoperation, der havde betydet aflysning af samtlige 16 koncerter på USA-turnéen. Længe leve speciallægerne fra München, der fik lappet Bono sammen igen! For her stod de altså - og gjorde denne overskyede mandag aften i Horsens til noget helt specielt. Selv en ikke-U2-fan må have overgivet sig til denne storhed. Jeg er sikker på at min ufødte datter kunne fornemme det - selvom hun endnu ikke aner hvad god musik er. Der blev vist sparket lidt ekstra derindefra den aften.

Det bliver ikke større end U2 live !


Det blev til et par videoklip i løbet af aftenen:

Kommentarer (0)