Blog (1 indlæg)
30. apr
2011
3

Farvel Morfar

Skrevet af Kim Hyrup

Kategorier: Familie|

Min kære morfar døde om natten den 27. april efter længere tids sygdom. Dagen efter blev han sunget ud fra plejehjemmet, hvor han kom til at bo i omkring tre uger. Det var en sørgmodig dag, hvor vi sagde farvel til en fantastisk mand, der betød meget for familien.

Du vil blive savnet som den friske, godmodige og humoristiske mand du var. Du elskede at have selskab af folk og du havde altid en skarp kommentar klar til enhver situation, men med et glimt i øjet. Du elskede at rejse og det var altid hyggeligt at være med dig på ferie sydpå. Du deltog gerne i alle de løjer der blev fundet på - Det var ikke utænkeligt at se dig dansende i gaderne, iført krokodillehat og med en kulørt drink i hånden. Selv i en alder af 80 år ville du op og svæve i faldskærm efter båd. Respekt! Du tog også gerne en “miniferie” hjemme hos dine børn, hvor du blev, til der ikke var mere at komme efter i køleskabet (som du selv sagde). Morfar var en ægte livsnyder.

Da jeg var yngre var du engageret i at bygge alverdens ting til børn og børnebørn: Du konstruerede varmeisolerede legehuse med hems og alverdens opfindsomme detaljer, du lavede soverum under loftet på værelset kaldet “Rottehullet”, og du overraskede mig engang med en modeltogbane med hjemmelavet kontrolenhed til sporskiftene og lysene i de modelhuse der var pladseret i papmachélandskabet mellem træer og bjerge. Du havde endda inddraget mig i projektet uden at fortælle mig, at det var en fødselsdagsgave til mig selv vi arbejdede på.

Tak for gode oplevelser.

Hvil i fred.

Kommentarer (3)

  • Crammi

    Ja han var en helt speciel Morfar! Et dejligt og varmt menneske! Han savnes!

  • Jane

    Det var flot skrevet min kære søn. Ja han er meget savnet, et stort tomrum er der kommet. Jeg talte i telefon med ham næsten hver dag. Jeg er glad for at vi var hos ham de sidste svære dage af hans liv. Idag den 3. juni 2011, skal vi på kirkegården og sætte hans urne ned til mormor, som han har savnet meget.

  • Kamilla

    Han var en fantastisk morfar. Han gjorde alt hvad han kunne for os, så vi alle havde det godt. Han levede livet og nød en hver stund han fik sammen med os, som vi gjorde når vi var sammen med ham. Som mor skriver er der et stort tomrum, som aldrig vil kunne fyldes ud. Han er vores hjerter, til vi ser ham igen :)