Blog (1 indlæg)
20. nov
2010
0

Volbeat i Stadium Arena Fyn

Skrevet af Kim Hyrup

Kategorier: Musik| Venner|

Aaaaahhh, lørdag aften i Metal/Pop-rockens tegn. Mad, hjemmefadøl og ‘opvarmning’ af metaløret hjemme hos Anders og så afsted til Stadium Arena Fyn.

Den første del af aftenen stod på opvarming ved to bands: The Kandidate og Svenske Entombed - hardcore metal for alle pengene. Der blev udgydet lige så mange eder og forbandelser fra scenen som der gjorde blandt publikum - over det skrammel de stakkels øregange måtte finde sig i - ja lige bortset fra makkeren ved siden af mig, der mumlede med på teksterne, med munden, der jo måtte befinde sig et sted inde bagved al håret. Der var ikke meget musik i dette så jeg trak udenfor for at ryge - ja man ryger stadig når der kommer fadbamser på bordet (‘man’ brugt som en distancerende udgave af “jeg”).

En lille oase i dødsmetalhelvedet: Carlsbergdiskotek i rygergården. Kolde fad og rockhits fra 90’erne, så føler jeg mig hjemme igen.

Tredje halvleg stod på fantastisk koncert af Volbeat. Glimrende lyd, gode sange og et velkørende band. Der er blevet skruet et par hak op for showeffektknappen i Volbeats scenefremtræden og musikken er blevet en mere kommerciel pakke af mainstream rocknumre. En pænt stor kontrast til de to opvarmningsindslag - men det gør dog ikke Volbeat dårligere - FREMRAGENDE musik i mine øre:)

Kommentarer (0)