Blog (1 indlæg)
25. jul
2011
0

Polterabend!

Skrevet af Kim Hyrup

Kategorier: Hændelser| Venner|

Lørdag mogen, den 23. juli, startede med et kompressorhorn! 28 mennesker vadede ind i vores køkken og bad Crammi og jeg følge med. Anders, Henrik, Kristian, Anders, Daniel, Henrik, Peter, Ole, Joachim, Klaus, Jakob og Troels var troppet op til en god herretur.

Arrangementet bød på morgenmad sammen med pigerne på Friskolen. Der blev disket op med rundstykker og rigeligt med små skarpe, Dr Nielsen og Fishermans shots, til at skylle brødet ned med. Dagens første udfordring, for mit vedkommende, gik ud på at iklæde sig dagens kampdragt; En blanding af Bozo og Borat tilsat Klovn merchandice - Tour de Fiss underbukser - NICE! Mankini - NOT nice!!

Efter morgenmaden gik turen til Odense Congress Center, og nærmere bestemt Eventgården. Her blev vi sat på underholdende teambuilding opgaver og en dejlig vandretur lodret ned ad OCC’s 12 meter høje facade, også kaldet rapelling. En god aktiv start på dagen. Drengene havde forsøgt at udfordre mig til quiz i tre kategorier: Musik, Britisk humor og Astronomi. Spørgsmålene var strøet ud over dagen og straffen for forkert svar var indtagelse af Fishermanns Friend shot, og belønning ved korrekt svar var uddeling af shots til samtlige polterabenddeltagere - Bedre held næste gang drenge og skål:)

Vi tog tilbage til Friskolen og indtog lidt føde inden vi fortsatte med Mini Ølympiske Lege: Tylning, Stafet og Ølkroket. Tylningen blev lidt af en battle og jeg måtte ud i tre omgange for at kunne erklære mig for rekordindehaver med en tid omkring de 6 sekunder. Ølstafetten leverede de sædvanlige overdrevet ukontrollerede løb samt diverse mave- og rullefald på den gyngende græsplæne. Undertegnede begyndte vist at udvise tegn på fuldskab, men morede mig kongeligt ved at udslette modstanderes dåseøl med kroketkølle! Utidigt.

Efter Mini-ØL blev der tumlet i gymnastikhallen med sumodragter. To forstrukne ankler og en masse grineflip senere blev der serveret mad og vin for både piger og drenge. Der blev festet overdrevet har jeg ladet mig fortælle, med dans på alle leder og kanter (fik vist skadet mit håndled ved at danse på hænderne), hop på borde samt indtagelse af rødvin direkte fra 3 liters bokse.

Jeg må erkende at der er MANGE huller i min hukommelse fra den aften, men en ting husker jeg, og det er en fantastisk fornemmelse for hele dagen på trods af diverse smuttere - Marie, jeg beklager det med røven i kopimaskinen og de ødelagte vinglas!

Tak for en hyggelig dag, drenge og piger.

Kommentarer (0)