Blog (7 indlæg)
03. dec
2009
2

Fucking Lidl

Skrevet af Kim Hyrup

Kategorier: Tanker|

Har I nogensinde været i en Lidl og foretaget indkøb der inkluderede mere end tre emner? Hvad sker der for den person der fandt på Lidls kassebånd? – han må have haft tyndskid på hjernen den mand! Muligvis skal synderen findes i den konkurrerende kæde Aldis geniafdeling. Lidl har tænkt hvis vi skal være konkurrencedygtige mod Aldi så skal vi da have det samme lorte system ved kassen som de har i Aldi. Det er det kunderne elsker! Flere kilometer bånd at lægge varer på før vi når kassen og herefter 20 cm. bånd som kasseekspedienten kan lægge varer af på, men højst tre varer, før det hele vælter ned på gulvet. Der opstår herved en ”herlig” duel imellem kasseekspedient og kunde hvor det gælder om at ydmyge og stresse hinanden. Hvis man er for langsom så kan ekspedienten stoppe sit arbejde og himle opgivende med øjenene til de andre i køen, som et indforstået signal om, at man er verdens dårligste Lidl indkøber. Skønt. Lidl discountbutikker – Lidl brains.

Læs eller tilføj kommentarer (2)


30. nov
2009
0

Tycho Brahes dag

Skrevet af Kim Hyrup

Kategorier: Hændelser|

Lad mig give et eksempel på en Tycho Brahes dag: Mandag den 30. november 2009. Crammi og jeg står tidligt op og gør os klar til at komme på arbejde. Jeg kommer afsted, men kan godt mærke at bilen ikke er helt så morgenfrisk som den plejer. Den gamle Opel Omega har lidt svært ved at holde sig kørende, men det lykkes at komme ud på kontoret. Kort efter ringer Crammi og fortæller, at hun ikke kan få Mazdaen til at køre. Baghjulet blokerer. Det er et problem når man har nogle vigtige aftaler på jobbet den dag. Jeg triller hjem i Opelen – jeg kunne arbejde hjemmefra og hun kunne komme på arbejde. Men nej! Omegaen kan nu ikke køre og vi står med to helt stationære biler.

Crammi bliver hentet af en kollega og hun kommer endelig på arbejde.

Jeg fortsætter min elendige dag med at rive mig selv i håret over en masse problemer i forhold til mine projekter på jobbet.

Sent på eftermiddagen kommer min mor, Crammis forældre og moster. De skal i teater og jeg skal på Stadion og se OB – HB Køge. Jeg tænker før jeg tager afsted ”hvis min dag ender som den startede, så taber OB 0-5 og jeg taber min øl ned i håret på en gnaven rocker.” Jeg undgik sidstnævnte ved at købe kaffe i stedet for. Langt hen af vejen lurer fiaskoen, da OB ikke formår at score. Først i de sidste minutter kan vi rejse vore stivfrosne kroppe fra sæderne og juble over Peter Utakas scoring til 1-0.

Hjemme igen modtager jeg Crammi og familie, der er vendt hjem fra teater med nyt til samlingen af ulykker. Tredje bil nede! Bagruden i deres bil var simpelthen eksploderet på vejen hjem fra Odense. Der ryger samtidig planen med at Crammi kan låne deres bil et par dage indtil vores to biler er repareret.

Det hele virker tragikomisk - at stå der med 5 biler i vores indkørsel - De to er ude af stand til at køre, den tredje ligner en der har været med i en hollywood produktion, med ”skudhuller” i bagruden. Den fjerde står for at lukke aftenen af med et røgshow uden lige, da den lige skal have brændt en masse kondens af. Vi lukker og slukker og går i seng. Jeg lagde mig forøvrigt til at sove med en ordenlig omgang feber.

Rent faktisk er 30. november ikke en Tycho Brahes dag. Tycho Brahes dagene er en gang astrologi-fnidder, formodentligt slet ikke opstillet af Tycho Brahe, som definerer nogle dage hvor det er særligt uheldigt at foretage sig noget og de er fastlagt til at være følgende:

Januar: 1., 2., 4., 6., 11., 12. og 20.
Februar: 11., 17. og 18.
Marts: 1.,4., 14. og 15.
April: 10., 17. og 18.
Maj: 7. og 18.
Juni: 6.
Juli: 17. og 21.
August: 20. og 21.
September: 10. og 18.
Oktober: 6.
November: 6. og 18.
December: 6., 11. og 18.

Jeg mener godt at vi kan tilføje 30. November, i hvert fald 2009. Næste år bliver det meeeget bedre:)

Læs eller tilføj kommentarer (0)


22. nov
2009
0

Jul i Tivoli

Skrevet af Kim Hyrup

Kategorier: Familie|

I weekenden var den lille familie i København, på besøg hos Susanne og Klaus. Der var tid til hygge og afslapning og god leg for Anton og Bastian. Om lørdagen tog vi i Tivoli – sammen med flere tusinde andre der havde fået samme idé. Anton var helt vild med at storme af sted på egne ben, med en ”stakkels” mor eller far i hælene. Der var mennesker overalt og Anton kunne hurtigt smutte rundt om benene på næste forhindring. De flotte juleudsmykninger i Tivoli tiltrak Anton som myg mod et ultraviolet lokkeapparat. Vores lille dreng stod som hypnotiseret i skæret af elektriske julehjerter og juletræer med blålig stjerneregn. Længe leve energioverforbruget i Jesu navn!

Men højdepunktet for de to små var turen i nisseland. Nisser der skøjter, nisser der synger, nisser der spiser, nisser der hilser på andre nisser, nisser der klatrer i hængebroer, nisser der pakker gaver ind, nisser der pakker gaver ud, nisser der sylter chilifrugter (ja det var der faktisk) og nisser der bygger igloer. Der var hundredvis af nisser og Anton fik udpeget dem alle. ”Se!”, ”Se!”, ”Se!”, udbrød Anton, gang på gang, imens han pegede på en nisse og sikrede sig at mor eller far også havde set den. Der gik en masse tid med at løbe rundt inde i vinterlandskabet og suge julestemning til sig.

Senere kom der ro på – de to børn i hver deres klapvogn, med en rugbrødsmad, imens forældrene nød en ribbenstegsandwich, på trods af at det ikke var fra den legendariske Boserup sandwichbod, der tilsyneladende var forsvundet.

Aftenen blev sluttet af med at se illuminationer over den lille sø. Det var en hyggelig familiedag i tivoli.

Læs eller tilføj kommentarer (0)


17. nov
2009
0

Plastik Juletræ Karruselsanordning

Skrevet af Kim Hyrup

Kategorier: Tanker|

Så nærmer det sig - Julepynten vil snart forvandle min bolig til en mormorstue. Det er på samme tid skræmmende, kvalmende og utroligt hyggeligt. Men mest af alt er det hyggeligt nu hvor lille Anton er i huset. Det er jo det man forbinder december fra sin barndom med – hele huset camoufleret i en rød og grøn krigsmaling af gran, nisser, bordere, kugler, glimmer og hæsligt hæklede bordskånere. Jeg var ellers lige nået til den alder hvor jeg ikke kunne se pointen med alt det stads i hytten. Men det er skønt at se Anton, der nu er halvandet år, løbe rundt og stråle når den mekaniske juletrækarruselsanordning i plastik på mit spisebord roterer om sig selv og spiller "wish you a merry christmas" for 25. gang. Glædelig jul derude i traditionsland.

Læs eller tilføj kommentarer (0)


12. nov
2009
0

Nu med H1N1 i familien

Skrevet af Kim Hyrup

Kategorier: Familie|

Vi tog på en lille familieudflugt til Odense Universitets Hospital i går aftes, Anton, Crammi og jeg. Anton havde fået det dårligt. Han havde over 39 i feber, var helt afkræftet og havde besvær med at få vejret. Ved vagtlægen havde de travlt på grund af den igangværende H1N1 (svineinfluenza) epidemi, så det blev da også til den obligatoriske lange ventetid i venteværelset. Vi blev indlagt i isolation på børneafdelingen hvor vi tilbragte næsten 6 timer før der kom en læge og tilså Anton. Han skulle blive natten over og have behandling for sit vejrtrækningsbesvær.

Læs eller tilføj kommentarer (0)


09. okt
2009
19

Green Day i Forum

Skrevet af Kim Hyrup

Kategorier: Musik|

Green Day, punkrock singalong, lyserøde kaniner, vandgeværer, fadøl, flouriserende kommunalarbejdergrønt slips, discokugler og glitterhatte, t-shirtkanoner, lokumspapir, kanonslag, flammekastere og konfetti, gak og gøgl fra Billie Joe. Der manglede sgu ikke noget i Forum den 9. Oktober 2009.


Med en setliste som det her er det også svært at fejle:


Song Of The Century
21st Century Breakdown
Know Your Enemy
East Jesus Nowhere
Holiday
The Static Age
Before The Lobotomy
Are We The Waiting
St. jimmy
Boulevard Of Broken Dreams
Hicthin A Ride
When I Come Around
Brainstew
Jaded
Longview
Basketcase
She
King For A Day
21 Guns
American Eulogy

Ekstra numre:
American Idiot
Minority

akkustisk encore:
Macys Day Parade
Good Riddance

Indrømmet, der var mere show end rendyrket rockkoncert, men man kedede sig fandme ikke! Alt i alt en fed festaften i Forum. Der skulle selvfølgelig lige filmes lidt med telefonen.

Læs eller tilføj kommentarer (19)


23. aug
2009
0

Plantorama vs. ZOO

Skrevet af Hyrup

Kategorier: Familie|

Crammi, Anton og jeg var et smut i Plantorama igår. Vi skulle egentlig bare ind og kigge efter lidt inspiration til vores nystartede have, der mest af alt ligner...ja ligner hvad den er, en halvskaldet græsplæne. Det viste sig at være et slaraffenland for den lille gut. Anton benede rundt imellem akvarier og papegøjer og pegede og fortalte alle i nærheden hvad han så. Så det er hermed givet videre: skrot sæsonkortet og tag i Plantorama.

Læs eller tilføj kommentarer (0)