Video

Queen Machine med LBVF


Årets Ølympiske Lege blev afsluttet ved Queen Machine koncerten på Posten i Odense. Der blev skrålet godt igennem og logenmedlemmerne var selvfølgelig alle iført Freddieskæg, som blev observeret og godkendt fra scenen. Fantastisk koncert!

Kommentarer: 0

Se eller skriv kommentar

Husk din ?


Hukommelsesprøve - på dannelsesrejse i en skov med LBVF logen. Denne discplin giver et åndeligt pusterum til de konkurrerende logebrødre. Der vandres igennem skoven med vandrestav og en stille øl til toppen af bakken hvor 10 dåseøl er placeret i tilfældig rækkefølge. Tilbage ved hytten skal øllene placeres i korrekt rækkefølge.

Kommentarer: 1

Se eller skriv kommentar

Kast med rafter


Mange opfindsomme kasteteknikker bliver benyttet i denne disciplin ved De Ølympiske Lege 2011. Rafterne flyver rundt i Ruehede skov denne lørdag morgen.

Kommentarer: 1

Se eller skriv kommentar

Øksekast


Der er ikke noget som at kaste med skarpsleben økser lige fra morgenstunden. Første disciplin om lørdagen viser sig at være sværre at udføre i praksis end beregnet. Vi finder hurtigt ud af at vi ikke kan ramme den forbandede målskive. "SKAFT!" er en hyppigt forekommende dommerkendelse og frustrationerne overstiger hurtigt promillen, da der ikke bliver drukket en dråbe under denne disciplin. Henrik løb af med sejren.

Kommentarer: 0

Se eller skriv kommentar

Godmorgen LBVF


De Ølympiske Leges dag to gryer og logen vågner op til lugten af stegt bacon og Nattergalemusik. Mmmmmmmm.

Kommentarer: 0

Se eller skriv kommentar

Det Store Kylle Kylle Løb


Disciplin fra De Ølympiske Lege 2011, der hylder den kommende påskehøjtid. Simpelt: Drik Kylle Kylle påskebryg, løb med æg på ske, naturligvis klædt ud som fjerkræ. Kyllingen fra Århus, Henrik, vandt denne disciplin.

Kommentarer: 0

Se eller skriv kommentar