Video

Julegaveoppakning


Børnene hygger med at pakke gaver op juleaften hos mormor og morfar - Anton falder bogstaveligt talt på røven over de seje gaver han får:-)

Kommentarer: 0

Se eller skriv kommentar

Fisketur ved Alanya


Vi tog med en lokal fisker på fisketur ud for Alanya på vores ferie i Tyrkiet. Vi fangede ballonfisk og nogle andre småfisk der blev hevet op fra stor dybde. Solen bagte ned og efter en 3-4 timers fisketur blev der stegt og serveret fisk ombord på den lille båd. Skøn tur!

Kommentarer: 0

Se eller skriv kommentar

Alternativ brudevals


Vores brudevals, der blev en alternativ en af slagsen. Vals, Nsync, Safri Duo, Kato, Hej Matematik og ABBA - party time!

Kommentarer: 2

Se eller skriv kommentar

Kærlighedsøsen


Et af dagens store højdepunkter ved vores bryllup var da vores transportmiddel ankom foran kirken. En rød løber blev rullet ud af den lille opel med storhedsvanvid og All You Need Is Love bragede ud af højttalerne. Chauffør og ansvarlig for bil, svoger Casper, stod klar ved døren og var iklædt chaufførhat og hvide handsker og var allerede i gang med at åbnee spumanten til køreturen. Vi forlod kirken til det tunge beat i Katos Hey Shorty, klar til fest!!

Tak til søster Kamilla og Casper for det fine stykke arbejde!

Kommentarer: 3

Se eller skriv kommentar

Før brylluppet


Min storproduktion om baggrunden for det kommende bryllup:)

Kommentarer: 0

Se eller skriv kommentar

Godmorgen LBVF


De Ølympiske Leges dag to gryer og logen vågner op til lugten af stegt bacon og Nattergalemusik. Mmmmmmmm.

Kommentarer: 0

Se eller skriv kommentar

Det Store Kylle Kylle Løb


Disciplin fra De Ølympiske Lege 2011, der hylder den kommende påskehøjtid. Simpelt: Drik Kylle Kylle påskebryg, løb med æg på ske, naturligvis klædt ud som fjerkræ. Kyllingen fra Århus, Henrik, vandt denne disciplin.

Kommentarer: 0

Se eller skriv kommentar

Øksekast


Der er ikke noget som at kaste med skarpsleben økser lige fra morgenstunden. Første disciplin om lørdagen viser sig at være sværre at udføre i praksis end beregnet. Vi finder hurtigt ud af at vi ikke kan ramme den forbandede målskive. "SKAFT!" er en hyppigt forekommende dommerkendelse og frustrationerne overstiger hurtigt promillen, da der ikke bliver drukket en dråbe under denne disciplin. Henrik løb af med sejren.

Kommentarer: 0

Se eller skriv kommentar

Kast med rafter


Mange opfindsomme kasteteknikker bliver benyttet i denne disciplin ved De Ølympiske Lege 2011. Rafterne flyver rundt i Ruehede skov denne lørdag morgen.

Kommentarer: 1

Se eller skriv kommentar

Queen Machine med LBVF


Årets Ølympiske Lege blev afsluttet ved Queen Machine koncerten på Posten i Odense. Der blev skrålet godt igennem og logenmedlemmerne var selvfølgelig alle iført Freddieskæg, som blev observeret og godkendt fra scenen. Fantastisk koncert!

Kommentarer: 0

Se eller skriv kommentar

Husk din ?


Hukommelsesprøve - på dannelsesrejse i en skov med LBVF logen. Denne discplin giver et åndeligt pusterum til de konkurrerende logebrødre. Der vandres igennem skoven med vandrestav og en stille øl til toppen af bakken hvor 10 dåseøl er placeret i tilfældig rækkefølge. Tilbage ved hytten skal øllene placeres i korrekt rækkefølge.

Kommentarer: 1

Se eller skriv kommentar

My Chemical Romance - KB hallen


Louder than Gods revolver and twice as shiny!! Oh yeah! Endelig kom mit favoritband til DK. My Chemical Romance har det jeg søger i musik for tiden - Energi og musikalske stemninger i den helt rigtige indpakning, der borer sig helt ind til et centralt sted i min hjerne. De leverede en god præstation på trods af ret ringe lyd. Den mudrede lyd, hvori vokalen var skuffende begravet, var ikke noget der forhindrede folk i at have en fest til koncerten hvor der blev skrålet og hoppet til: Look Alive, Sunshine, Na Na Na (Na Na Na Na Na Na Na Na Na), Thank You For The Venom, Planetary (GO!), Hang 'Em High, SING, Vampire Money, Mama, The Only Hope For Me Is You, House Of Wolves, Summertime, I'm Not Okay (I Promise), Famous Last Words, DESTROYA, Welcome To The Black Parade, Teenagers, Helena, Cancer, Vampires Will Never Hurt You, Bulletproof Heart.

Kommentarer: 0

Se eller skriv kommentar